Baghete si Profile din Traverin si Piatra Naturala - Piatraonline.ro
Prin apasarea butonului "Sunt de acord", acceptati cookie-urile de pe www.piatraonline.ro

Farmecul profilelor si baghetelor din piatra naturala vine de la utilizarea lor in lucrari de incadrare a mozaicurilor din ceramica sau piatra naturala, recunoscuta drept o arta fina de asamblare a unor mici bucati de materiale diverse, a incantat si impresionat de la inceput omenirea.

Baghetele si profilele sunt realizate din piatra naturala au un farmec aparte, prin aceea ca aduc un plus de naturalete si incadrare specifica. De la travertin, marmura pana la onix, aceste profile si baghete realizate din piatra naturala confera designului unicitate si relevanta, indiferent de epoca sau spatiu.

Altfel spus, desi tendintele si gusturile in materie de design interior si/sau exterior evolueaza permanent, profilele si baghetele din piatra naturala vor reprezenta intotdeauna o tendinta curenta.

 

Detaliul face diferenta. Mai exact, detaliul bine ales face diferenta. Este si cazul baghetelor decorative in amenajarile interioare si exterioare. Acestea pot delimita suprafete cu diferite ca aspect sau pot avea rol decorativ mai complex in cadrul unor abordari mai elaborate, mai curajoase. Exista baghete din aproape toate tipurile de piatra naturala: granit, marmura, travertin… Aspectul lor este foarte divers, acoperind toata gusturile si stilurile decorative, in functie de culoare, finisaje, bizotare, dimensine… Baghetele decorative din piatra naturala se pot utiliza in livinguri, bai, bucatarii, birouri, hoteluri, cafenele, nu doar la ornarea peretilor, dar si pentru seminee sau obiecte de mobilier etc. La exterior, simplitatea aparenta a acestor produse din piatra naturala se dovedeste spectaculoasa in completarea unor ziduri, socluri sau garduri placate cu piatra naturala. Optiunile sunt nelimitate!
Bagheta M17 Marmura Burdur Beige 5 x 30.5cm
13,00 Lei
detalii
Bagheta M7 Travertin Latte 6.2 x 30.5cm
13,00 Lei
detalii
Bagheta M11 Marmura Light Emperador 4 x 30.5cm - Lichidare Stoc
13,00 Lei
detalii
alt
Baghete decorative
vezi alte
produse
Rafinamentul amenajarilor interioare si exterioare consta si in disponibilitatea lor de a se interveni asupra lor cu elemente decorative care pot schimba mai mult sau mai putin atmosfera unui spatiu. Borduri decorative mozaicate indeplinesc aceasta functie. Ele pot fi o combinatie din doua tipuri de pietre: travertin Noce cu travertin Classic Antichizat sau marmura White cu Nero Marquina, de exemplu. Cele mai multe modele sunt de inspiratie antica, mediteraneeana, dar si rustic-romaneasca sau abstracta. Aceste borduri se pot monta in living, baie, bucatarie (medii umede), spatii publice (restaurante, birouri, magazine etc.). La exterior, fatadele, gardurile, soclurile pot beneficia de potentialul estetic al bordurilor decorative mozaicate din piatra naturala.
Bordura Rock I - Marmura Burdur Beige / Maron Emperador 12 x 27cm
57,00 Lei
detalii
Bordura B33 Travertin Classic Antichizat 8 x 20.5cm - Lichidare Stoc
13,00 Lei
detalii
Bordura B16 Marmura Light Beige si Light Emperador 7 x 15cm - Lichidare Stoc
13,00 Lei
detalii
alt
Borduri decorative
vezi alte
produse
Relativi mici, butonii din marmura sparg tiparele unor modele de mult consacrate. O pardoseala placata cu piatra naturala dar care are si astfel de butoni arata altfel, patratelele cu latura de doar 9,5 cm conferind designului o grafica dinamica deosebita. Acestia se pot utiliza in placari orizontale in baie, bucatarie, living sau hol, dar si in montaje verticale pentru semineuri, contrablaturi de bucatarie si de baie, chenare decorative pentru ferestre si usi etc. Din marmura Volakas sau Maron Emperador, ca sa dam doar doua exemple, acesti butoni se pot asorta in toate genurile de spatii, fie ele private sau publice.
Buton Marmura Maron Emperador Polisat 9.5 x 9.5 x 2cm
5,00 Lei
detalii
Buton Marmura Volakas Polisata 9.5 x 9.5 x 2cm
4,00 Lei
detalii
Buton Marmura Nero Marquina Polisata 9.5 x 9.5 x 2cm
4,00 Lei
detalii
alt
Butoni pardoseala
vezi alte
produse
Plinta din piatra naturala face mai mult decat a delimita sau a uni spatii cu aspecte diferite, ci poate indeplini si singura o functie estetica novatoare. Dincolo de rolul sau ornamental consacrat, plinta din piatra naturala ajuta si la o mai buna intretinere a peretelui. Plintele din aceasta categorie pot fi din marmura (Emperador, Tundra etc.), travertin (Latte, Classic etc.), Limestone Vratza sau granit… Pot fi utilizate in toate tipurile de amenajari, interioare si exterioare, atat pentru placarile cunoscute de toata lumea, dar si pentru glafuri sau chenare decorative pentru ferestre, usi s.a.m.d. Rezistente, impresionante si in variate culori, aceste plinte sunt usor de montat si de intretinut.
Plinta Marmura Tundra Polisata 7 x 61 x 1.3 cm (Bizot + Cant 1L)
32,00 Lei
detalii
Plinta Travertin Classic, Cross Cut, Mat, 7 x 30.5 x 1.2 cm (Bizot 1L)
13,00 Lei
detalii
Plinta Travertin Classic, Cross Cut, Mat, 7 x 61 x 1.2 cm (Bizot + Cant 1L)
26,00 Lei
detalii
alt
Plinta pardoseala
vezi alte
produse