In functie de modalitatea de livrare, Piatraonline.ro va pune la dispozitie urmatoarele modalitati de plata:

1. Plata direct in showroom-ul Piatraonline
Plata se poate face pe loc in showroom-ul nostru situat pe Aleea Teisani nr 137A, sector 1, Bucuresti.
Atentie, legislatia in vigoare prevede urmatoarele: persoanele juridice pot achita numerar maxim 5000 de lei, in vreme ce persoanele fizice pot achita numerar maxim 10000 de lei. Nu se percepe niciun comision suplimentar.

2. Plata cu cardul
a) Plata cu Card bancar VISA sau Mastercard in showroom
Pentru plata prin card bancar nu se percepe niciun comision. Sunt acceptate toate cardurile bancare de debit, cele de debit cu overdraft sau cardurile de credit emise sub sigla MasterCard (inclusiv Maestro) și VISA (inclusiv VISA Electron).

b) Plata online prin intermediul platformei securizare euplatesc.ro
Se poate achita prin card online, din fața calculatorului. Plata se desfașoara in condiții de maxima securitate garantate de platforma 3D Secure, platforma pe care site-ul nostru este inrolat. Pentru plata online vei fi direcționat catre platforma euplatesc.ro. Informațiile legate de cardul tau nu vor fi stocate pe serverele noastre.

3. Ordin de plata - Plata prin transfer bancar
Daca alegi plata prin virament bancar, vei primi un email care va conține toate detaliile de care tu ai nevoie pentru efectuarea plații. Expedierea comenzii se va face dupa incasarea sumei in contul nostru bancar. Trebuie sa cunosti urmatoarele date atunci când vrei sa achiti prin OP (ordin de plata):

Beneficiar:  ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA
Sediul social: Aleea Teisani nr 137A, sector 1, Bucuresti
CIF: RO 22680005
Numar de inregistrare la Registrul Comerțului: J40/20648/2007
Cont IBAN: RO79 BTRL 0500 1202 8671 45XX
Banca: BANCA TRANSILVANIA OTOPENI