X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

ANPC

Uneori mai apar probleme. Dar incercam de fiecare data sa le rezolvam cat mai repede posibil, cu calm, responsabilitate si cu respect pentru fiecare client in parte. Avem peste 40.000 de clienti multumiti si tinem foarte mult ca si tu sa fii multumit de produsele achizionate de la PIATRAONLINE. De aceea, prima data vom incerca sa solutionam problema pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru nu este posibil, te poti adresa Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorului (ANPC). ANPC te poate sprijini in solutionarea acesteia, daca este vorba de un caz reglementat de legislatia privind protectia consumatorilor.

Inainte de a te adresa ANPC, iti recomandam sa citesti termenii si conditiile de pe platforma noastra online. Pentru remedierea situatiei ne poti contacta telefonic, la numarul 021.9907, pe adresa de email conciliere@piatraonline.ro sau completand formularul de sesizari de pe site-ul nostru.

Orice eroare care apartine ROCK STARCONSTRUCT SRL ROMANIA va fi remediata in cel mult 48 de ore de la sesizare telefonica sau in scris pe e-mail.

Poti accesa site-ul ANPC aici sau poti suna la linia telefonica, cu tarif normal: 021-9551.

Dar nu uita sa ne comunici mai intai noua eventualele disfunctionalitati.
Nu uita suntem aici pentru a te ajuta!

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii