X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Mostre gratuite

Alegerea pietrei potrivite
Cand alegi modelul potrivit de piatra naturala, trebuie sa tii cont de locul in care se doreste aplicarea acesteia pentru a te asigura de perfecta potrivire a ei cu ambientul. Alegerea materialului corect se face intotdeauna respectand acel echilibru necesare intre estetic si practic.

De asemenea trebuie sa ai in vedere faptul ca piatra este achizitie facuta pe o perioada foarte mare, astfel incat este  important sa faci cea mai potrivita alegere. Suntem aici pentru a te ajuta si pentru a-ti oferi toate informatiile de care ai nevoie.

Te asteptam in showroom-ul nostru din Aleea Teisani Nr. 137A, sector 1, Bucuresti, pentru a vedea gama completa de produse si stocurile aferente. Daca locuiesti in alta zona a tarii, ne poti solicita mostre de pe site-ul nostru, cu livrare prin intermediul unui serviciu de curierat. Detinem in stoc peste 150.000 mp de piatra naturala decorativa, gata pentru livrare imediata in toata tara. Ne mandrim sa putem raspunde actualelor cerinte ale pietei si ne vom asigura ca in calitate de importatori de piatra naturala, vom putea satisface orice termene de livrare si orice cantitati comandate atat pentru proiecte mari, cat si pentru clientii mai mici.

Mostrele sunt furnizate gratuit in limita a 4 bucati, iar mostrele solicitate in plus fata de cele gratuite vor fi taxate la 5,00 lei/bucata +TVA fiecare. Mostrele de piatra naturala sunt livrate intr-o cutie de carton, cu eticheta pe verso fiecarei mostre, pentru o recunoastere facila a modelelor. Costul transportului este de 25,00 lei +TVA , iar livrarea mostrelor se face in maxim 48 ore pe teritoriul Romaniei, exceptand sarbatorile legale si weekend-ul, si se achita de catre client. Costul de transport si eventualele costuri suplimentare se achita ramburs la livrare.

Mostrele, transmise prin curier sau predate in showroom-ul Piatraonline, sunt prezentate cu titlu informativ si au scopul de a oferi o reprezentare aproximativa a produselor. Acestea nu pot fi considerate etalon 100%, intrucat produsele ce urmeaza a fi livrate sunt confectionate din piatra naturala, iar variatiile de culoare,  textura, marcaj, dimensiunea dintre loturile de piatra sau alte asemenea sunt normale in privinta acestor produse. Variatiile de acest tip nu pot fi controlate in mod direct de catre Piatraonline.ro sau de furnizorii nostri. Pentru a selectiona mostrele de piatra de pe site-ul nostru, va rugam sa dati click pe imaginea une pietre de care aveti nevoie si sa urmati instructiunile. Daca pe pagina cu produsul nu exista butonul “mostre”, inseamna ca pentru acel produs nu avem posibilitatea sa le oferim.

Mostrele se expediaza la nivel national, exceptand zonele Bucuresti si Ilfov. In cazul clientilor care se deplaseaza in showroom-ul Piatraonline.ro si solicita mostre, acestia vor achita contravaloarea fiecarei mostre solicitate: 5 lei / bucata + TVA.


Detalii sau informatii suplimentare:
Call center :    021 9907
Luni-Vineri:    09:00-18:00
Sambata:         10:00-15:00 
office@piatraonline.ro

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2018 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007. Preturi afisate in LEI fara TVA. Oferim produse de cea mai buna calitate la un pret accesibil.
Infocenter & premii