X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE
publicat in: Casa de piatra // pe 20.07.2016Arta feng shui este o practică chinezească ce datează încă din secolul III d. H, având la bază diverse principii de amenajare a obiectelor din casă, de poziționare a lucrurilor, de folosire a unor culori în funcție de doleanțele noastre, toate pentru a aduce echilibrul și pentru a atrage norocul în viața noastră.

Feng Shui se traduce “vânt și apa” și dacă energia vântului este influențată de anumite culori, de ordinea obiectelor în cameră, află că apa este simbolul prosperității și al bunăstării. Astfel, pe lângă sfaturile legate de plantele de interior sau de amenajarea diverselor camere, există și fântânile arteziene feng shui, cu propriul lor rol în această artă. Acestea elimină energiile negative, ne readuc succesul în diverse domenii și, nu în ultimul rând, sunt sursa perfectă de umiditate necesare oricărei camere. Citește și semnificatia pietrei naturale in filosofia Feng Shui.

Unde ar trebui să fie poziționate fântânile de interior feng shui?
Pe lângă rolul decorativ, o fântână feng shui îți asigură norocul și prosperitatea într-un anume domeniu, asta, bineînțeles, dacă știi să o folosești cum trebuie.

1. Astfel, dacă te interesează mai mult partea de sănătate și familie, plasează fântâna arteziană în partea de est a camerei.
2. În cazul în care dorești să ai parte de mai multă prosperitate, plasează fântâna la sud est, punct cardinal ce îți va ajuta și copilul cel mai mare.
3. Partea de nord este destinată carierei și succesului profesional, asa că, ascensiunea în acest domeniu este asigurată de o fântână arteziană de interior plasata în nord.
4. De asemenea, trebuie să știi că sunt anumite puncte cardinale corelate cu alte părți ale personalității tale: de exemplu, sudul cu faima și reputația, domenii în care apa nu mai este un element benefic. Astfel, pentru a fi respectat cât mai mult, trebuie să așezi în sud un obiect ce are ca și simbol focul, și nu apa. O fântână arteziană în sud va crea un conflict de energii.

Atrage norocul de partea ta cu fântânile feng shui

Fântâna zen de interior Sidu

5. Sursa de apa trebuie poziționată mereu în partea din stânga a ușii de la intrare, cum privești dinspre interior spre exterior. Dacă nu vei ține cont de această regulă, se spune că apa în partea dreaptă va atrage desfacerea căsătoriei.
6. În cazul în care locuiești la casă cu etaj și ai sub scări o măsuța sau vreun loc special amenajat pentru o fântână sau vreun acvariu, află că energiile pozitive sunt eliminate, norocul profesional sau financiar al copiilor tai fiind mult diminuat.
7. Există fântâni feng shui atât de interior, cât și de exterior. Pentru primele, cele mai indicate camere ale casei sunt bucătăria, sufrageria sau holul. Nu așeza niciodată în dormitor vreo sursă de apă, fie că ne referim la fântână, acvariu, sau fie că este vorba despre o banală glastra cu flori. În practica feng shui se consideră că apa în dormitor va duce la pierderea unor mari sume de bani, sau chiar la despărțirea de partener
8. Trebuie să știi că în cadrul unor fântâni feng shui sunt prezente doua tipuri de apă: statică și cea curgătoare. Cea din fântână, aduce căminului tău relaxare, calmitate, pe cand cea în mișcare ajută la eliminarea energiilor negative.

Ce formă ar trebui să aibă fântâna feng shui?
Chiar și în această privință poți alege din mai multe modele, fiecare fiind specializată pe un domeniu anume. Pentru cei ce doresc să își întâlnească mai repede jumătatea sau să își îmbunătățească relația cu persoana iubită, cea mai buna variantă ar fi alegerea unei fântâni arteziene în formă de inimă, pe care să o așeze la sud-vest. Trebuie să ții minte că, dacă acea fântâna de interior are și elemente din metal trebuie ca tu să adaugi câteva obiecte din sfera pământului sau a focului: pietre, cristale, lumânări etc, toate pentru a echilibra energiile și pentru a crea armonia dorită.

Atrage norocul de partea ta cu fântânile feng shui

Fericirea și linistea în sânul familiei tale pot fi atrase cu ajutorul mai multor tipuri și modele de fântâni. Cea în care este prezentat Budha râzând este cea mai buna variantă, trebuind să o poziționezi în partea de est sau de sud est.
Iată câteva sfaturi feng shui referitoare la aceste fântâni și modul în care ar trebui să le folosești pentru a atrage norocul de partea ta :
1. Un alt factor relaxant este și sunetul apei. Dacă îți achizitionezi o astfel de fântână, ai grijă ca motorul ei să nu scoata un zgomot prea strident.
2. Intensifică influența pozitivă a acestor fântâni, plasând lângă ele și plante, fiind cunoscut faptul că elementele de apa și lemn sunt de bun augur în acest caz.
3. Fii atent și la materialul din care e făcută fântâna sau accesoriile ce o însoțesc pentru că și acestea au o influență asupra ta și a mediului exterior. Ține minte că cele din cupru sunt benefice mai ales în ceea ce privește creativitatea, în timp ce piatra, cimentul sau ceramica intervin în energia pozitivă adusă de ciclul apei. Dar, dacă tu găsești o astfel de fântână care îți place, află că poți restabili energia pozitivă adăugând elemente din metal.
4. Ai grijă în permanență de fântâna ta feng shui: schimbă apa la câteva zile, asigură-te că nivelul apei este cel optim, curăță vasul respectiv etc.
5. În ceea ce priveste forma nu există decât o singură restricție: aceea că fântâna ta arteziana să nu aibă colțuri, pentru că acestea îndepărtează norocul și elimină energiile pozitive pe care te străduiesti să le creezi. Vezi și pagina dedicată fântânilor zen de interior
 

6. Poți alege și o fântână arteziană cu diverse pietre prețioase, în funcție de semnificația lor. De exemplu, ametistul te ferește de farmece, îți dăruiește înțelepciune și alinare în cazul în care ai pierdut pe cineva drag. De asemenea, piatra de ametist este considerată benefică pentru afecțiunile dermatologice, psihice, ale glandei tiroide, dureri de ficat, stomac etc. Există și fântâni arteziene cu piatră de onix ce are un efect pozitiv asupra părului, unghiilor, pielii și ameliorează bolile digestive.

Agatul este unul dintre cele mai puternice pietre semiprețioase, considerat foarte potrivit ca și amuleta. În trecut, aceasta era piatra călătorilor, a celor care mergeau departe de casă și aveau nevoie de confort psihic și fizic. Din punct de vedere al afecțiunilor pe care se presupune că le tratează, bolile de stomac sau depresia sunt ameliorate dacă porți sau dacă ai în casă o fântână arteziană cu o astfel de piatră.

Atrage norocul de partea ta cu fântânile feng shui
Comentarii:
Georgiana, fantani de apartament
11/09/2019 18:34:00

Buna ziua,as dori sa stiu daca faceti si fantani pentru apartament, ce modele si preturi.Multumesc.

Gabriela, Fântână de apartament
14/05/2019 16:44:00

Bună ziua! Realizați și fântâni de apartament la comandă? Mulțumesc și aștept un răspuns de la dv.

Aurelia Hrisafopol, fantana arteziana
09/04/2019 10:57:00

Buna ziua,Puteti va rog sa imi trimiteti cateva modele de fantani de apartament si preturile aferente. Va multumesc!

anca, fantzni
20/01/2019 11:41:00

buna ziua,imi puteti trimite cateva modele de fantani de interior si preturile va rog.multumesc

Ana, Fântâna feng shui
06/10/2018 12:59:00

Imi puteti trimite câteva modele de fântâni de birou si preturile? Multumesc

Adauga un comentariu:

Produse similare:

Decor Gradina Granit Padang Dark - Minge Fotbal 25cm
Cod AG-1887
Produs adus pe comanda
Pret cu TVA 443,21 Lei
Produs adus pe comanda
Fantani Arteziene Fontana Briona F 18 - Finisaj Gri Antic
Cod AG-544
Produs adus pe comanda
Pret cu TVA 2.074,90 Lei
Produs adus pe comanda

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii