X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Avantajele montarii unui lavoar din piatra naturala in baie

publicat in: Baie // pe 02.07.2019

 Amenajari interioare de baie 

Exista in piata o multime de tendinte de amenajare a bailor. Indiferent de dimensiunea incaperii si de dotari, variantele sunt multiple. Unele continand sfaturi pentru amenajari sofisticate, altele mergand pe mana minimalismului consacrat. Pentru orice preferinta si buget exista solutii. Printre ele lavoarul din piatra naturala este mereu o solutie de luat in consideratie. Iata de ce:

1. Chiuveta de baie din piatra naturala – o amenajare interioara practica
In orice baie lavoarul este un element central. Este nevoie de el in toate situatiile. Atat in baile complet echipate (cu cada sau dus) cat si in grupurile sanitare de serviciu, chiuveta este nelipsita. Sunt mai multe variante de chiuvete, alegerea tine de material, dimensiuni, tip de montaj. Printre lavoarele din piata cele din piatra naturala reprezinta cea mai practica solutie. Sunt rezistente, usor de utilizat, raspund unei necesitati permanente si se pot monta oriunde. Alte materiale pentru lavoare: ceramica, portelanul sanitar, metalul chiar, nu se pot monta in spatii publice sau au nevoie de conditii de intretinere deosebite. 

2. Lavoarul de baie din piatra naturala – o amenajare de baie durabila 
Una dintre principalele probleme ale bailor actuale este durabilitatea obiectelor sanitare. Acestea nu doar ca se demodeaza pur si simplu, dar pot fi si afectate de solicitarile mecanice cotidiene. Daca chiuvetele executate din alte materiale pot iesi din vederile design-erilor de interior sau efectiv se pot sparge, cele din piatra naturala sunt fara varsta si durabile. Piatra naturala este cel mai sustenabil material de constructie cunoscut, de aceea utilizarea ei in amenajari de interior si exterior este avantajoasa.
 
3. Chiuveta de baie din piatra naturala – o amenajare interioara unica si ecologica  
Piatra naturala este un produs al Pamantului. Tipurile diferite de roci, date de modurile diferite de formare a acestora (sedimentare, vulcanice, metamorfice) determina o unicitate a fiecarei placari cu piatra naturala. De aceea nu vor exista doua lavoare identice, cel din baia ta fiind irepetabil. Totodata chiuveta din piatra naturala este si naturala, ecologica.   

4. Lavoarul din piatra naturala – o amenajare de baie versatila si estetica
Chiuvetele de baie din piatra naturala se pot monta ca lavoare pe blat sau pe podea. Versatilitatea de forma si montaj este  completata de frumusetea ambelor variante. Piatra naturala, cadou al Pamantului de o estetica exceptionala, se poate monta in orice stil de amenajare ai alege pentru baia ta, asocierile cu restul de obiecte din baie (vas WC, bideu, cada baie, cadita dus, accesorii, mobilier) sunt usor de realizat, iar compatibilizarile cu alte materiale reprezinta o provocare acceptabila. 

5. Chiuveta din piatra naturala – o amenajare interioara ieftina dar care ofera plusvaloare
Lavoarele din ceramica sunt ieftine, cele din portelan sanitar sunt ceva mai scumpe, lavoarele din compozit si din metal sunt la randul lor, mai scumpe. Peste ele sunt lavoarele din piatra naturala. Este adevarat ca anumite lavoare din portelan sanitar sunt mai scumpe si decat cele din piatra insa in general raportul este cel mentionat. Daca ne uitam insa la durata de viata vom observa ca produsele din portelan sanitar (cele mai performante) au o durata de viata de maxim 15-20 de ani, si asta in conditii de utilizare modeste. Chiuvetele din ceramica dar si cele din metal sau compozit se vor matui sau se vor ciobi ori zgaria intr-un interval mult mai scurt. O chiuveta din piatra naturala va rezista peste 50 de ani in cele mai bune conditii. Piatra are nevoie de tratament dupa montaj apoi intretinerea zilnica costa foarte putin. Raportat la durata de viata nu exista nicio varianta de material mai rentabila.  


PIATRAONLINE sustine echiparea bailor cu piatra naturala. Placari de pardoseala si de pereti, cadite de dus ori chiuvete, accesorii, toate acestea le poti gasi in pavilionul si show-room-ul deschise in Bucuresti, Aleea Teisani nr 137 A, sector 1. 
Odata cu informatiile de specialitate obtinute aici s-ar putea sa ai si sansa unui voucher care sa-ti aduca o reducere la valoarea comenzilor tale, ceea ce face vizita si mai tentanta. 
 

Avantajele montarii unui lavoar din piatra naturala  in baie
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii