Black Friday la piatră naturală!

09.06.2016
0 5 0
Rating:
Black Friday la piatră naturală!Vineri, 20 noiembrie, de Black Friday la piatră naturală, ai: 50 de produse din categoriile principale de plăci (marmură, travertin, ardezie flexibilă, mozaicuri de piatră naturală, accesorii şi întreţinere) 12.000 de mp de piatră naturală pe stoc, reduceri de până la -90%. Ai la dispoziţie 24 de ore de comandă online şi 11 ore de comandă în showroom (am prelungit programul în showroom şi te aşteptăm de la 9 dimineaţa până la 20 seara).

Unde te înscrii?
Exact aici. Pe pagina campaniei. Vom publica oferta joi seara şi îţi vom trimite un newsletter, să te anunţăm. Din acel moment, ne vei putea trimite comanda.

Am ales materiale din cele mai variate, astfel încât îţi vei putea rezolva proiectele de amenajare, chiar şi în avans, pentru atunci când treci la exteriorul casei. Vei avea de ales între variante de piatră naturală pentru pardoseli (piatra e un bun conductor, deci e recomandată şi în cazul în care ai un sistem de încălzire în pardoseală), placări de pereţi (plăci clasice dar şi câteva tipuri de mozaicuri de piatră naturală), dar şi pentru proiecte inedite (mai ţii minte câte ţi-am povestit despre ardezia flexibilă?), plus produse destinate exteriorului casei, dar şi accesorii şi soluţii de îngrijire şi curăţare a plăcii de piatră.

Nu uita să îţi faci quiz-ul şi să afli ce tip de piatră naturală să alegi pentru amenajarea ta, de Black Friday!

Cum a fost anul trecut?
Anul trecut am organizat prima campanie de Black Friday, iar timp de două weekend-uri, am fost alături de clienţii noştri cu reduceri la piatră naturală. Poţi vedea fotografii aici, aici, aici şi aici.

Ce mai poţi face ca să te pregăteşti de reducerile la piatră naturală?

  • Îţi poţi face un cont pe PIATRAONLINE (am implementat de curând Facebook login, deci îţi poţi face cont foarte rapid), astfel încât atunci când publicăm oferta, să poţi adăuga în coş produsele dorite;
  • Dacă nu ai deja un plan ce implică piatra naturală în amenajarea ta, însă te interesează ce se poate face, te invităm să vezi galerii foto şi testimoniale ale clienţilor  PIATRAONLINE, în secţiunea de Interviuri. Bineînţeles, poţi vedea multe spaţii concept direect în showroom, dacă vrei să ne faci o vizită înainte de Black Friday;
  • Poţi citi Ghidul clientului - acolo vei găsi toate detaliile legate de achiziţie, timpul de livrare, toate serviciile pe care ţi le punem la dispoziţie, dar şi care sunt procedurile în situaţiile neprevăzute ce pot apărea în colaborarea noastră.

Dacă ai o întrebare legată de Black Friday, ne poţi suna la 021 9907, ne poţi scrie un e-mail la office@piatraonline.ro sau un mesaj privat pe fanpage.

UPDATE:

Urmăreşte clipurile video pentru a vedea care a fost atmosfera în showroom pe 20 noiembrie!Plus, un interviu realizat de echipa Casa, construcţie şi design (Prima TV) despre evenimentul anului în showroom-ul PIATRAONLINE:


Află şi care sunt motivele pentru care clienţii PIATRAONLINE aleg piatra naturală:

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.