X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Caramida aparenta - classic, natural si durabil

publicat in: Blog // pe 23.09.2014

Caramida reprezinta elementul de constructie cel mai vechi si cel mai apreciat. Exista mai multe tipuri de caramida precum: caramaida clasica, caramida de sticla si caramida aparenta. In acest articol am sa va trec in revista beneficiile folosiri in amenajari, design si constructie specific pentru caramida ceramica si la ce folosim caramida aparenta.

Tot in acest articol am sa vin si cu argumentele necesare pentru a va convinge sa nu neglijati caramida ceramica deoarece acesta este atat un material de constructie, dar are si calitati decorative incontestabile. Utilizarea acestui element de constructie poate sa va aduca un plus de rezistanta in cazul constructiilor, dar in acelasi timp este si un element de decor deloc de neglijat, fie ca vorbim de utilizarea directa a caramizii ceramice sau daca decidem sa imbracam anumiti pereti interiori sau exetriori a unei constructii. Suntem siguri ca nu stiati ca in zonele cu grad seismic ridicat caramida ceramica se foloseste cu succes deoarece blocurile de caramida ceramica au proprietati mecanice incontestabile.

Caramida decorativa este folosita cu succes pentru a pune in picioare structuri de o rezistenta incontestabila din punct de vedere calitativ, se poate folosi pentru orice tip de zid, fie ca este de interior sau de exterior, poate imbraca cu succes un perete atat in interiorul unei cladiri, cat si in exterior. Caramida este folosita cu succes in arta moderna. Sa stiti ca nici un alt element de constructie nu ofera atatea posibilitati de constructie si cu atatea aplicatii arhitecturale si in design.

Caramida ceramica reprezintă un amestec de argilă și rumeguș fin care se toarnă în forma dorită, se usucă și apoi se arde la 1000 C, dupa arderea rumegusului raman golurile de aer izolatoare. Caramida ceramica aduce o multime de beneficii in constructii: controleaza umiditatea aerului, asadar mucegaiul apare mai greu; garanteaza o atmosfera interioara sanatoasa imbunatatind calitatea aerului; bun izolator temic si fonic si lista poate continua.

Caramida este rezistenta la umiditate, foc, insecte, daunatori, isi pastreaza culoarea in timp reprezentand un element de design si arhitectural incontestabil. Caramida este un produs suta la suta natural fiind realizata din argila si nisipuri argiloase.

In Marea Britanie caramida se foloseste de secole si pana si in zilele noastre peretii exteriori ai caselor sunt imbracti in caramida aparenta pentru a se patra aspectul estetic unitar! Marea Britanie este renumita pentru universitatile din caramida rosie construite in epoca Victoriana in marile orase industriale. Carmida aparenta si carmida ceramica au culori aproape de natura cum ar fi: maroul pamantiu, ocrul luminos, rosul inflacarat si chiar roz. Culoarea bucății de cărămidă este influențată de conținutul chimic de minerale al materiei prime si de atmosfera si de temperatura de ardere din cuptor.

Caramida aduce un plus de valoare constructiilor in timp, s-a dovedit ca in timp pretul caselor din caramida a crescut in comparatie cu alte case realizate din alte tipuri de materiale si intretinerea unei case din caramida nu necesita ingrijiri speciale.

Tocmai din aceaste cauze caramida imbina cu succes clasicul, natural si durabilul!

Caramida aparenta - classic, natural si durabil
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:
 

Produse similare:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii