X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE
publicat in: Noutati // pe 10.07.2018

Noua gama de chituri pentru rosturi COLOR CONFORT de la Weber a fost lansata, oferind un prilej de bucurie clientilor prin calitatile tipice chiturilor de rosturi pentru piatra naturala Weber. 

Travertinul, marmura, granitul si alti clienti primari se bucura deja pentru calitatile acestori chituri de rosturi, remarcand flexibilitatea, rezistenta la murdarie si apa, modul de aplicare usor si rapid, aspectul pastos si fin precum si paleta de 30 de culori moderne (disponibile acum si in saci de 2 kg), calitati prin care operatia de chituire devine o placere pentru aceste roci dar si un raspuns complet pe adresa iubitorilor de placari in piatra (bai, bucatarii, piscine, terase etc) (chit rosturi).

Clientii beneficiari ai placarilor cu travertin, marmura, granit se pot bucura deja pentru calitatile acestori chituri de rosturi, remarcabile prin flexibilitate, rezistenta la murdarie si apa, mod de aplicare usor si rapid, aspect pastos si fin precum si prin paleta de 30 de culori moderne (disponibile acum si in saci de 2 kg). Aceste calitati fac operatia de chituire (chit rosturi) usoara si ofera totodata un raspuns complet pe adresa iubitorilor de placari in piatra (bai, bucatarii, piscine, terase etc).  

Calculul consumului se face dupa o formula care cuprinde dimensiunile placilor ( lungime L, latime l si grosime h) si ale rosturilor ( latime rost d), plus un coeficient care tine cont de tipul de chit (CR). Formula este :
( L+l ) x h x d x CR / L x l. Chitul COLOR CONFORT are CR = 1.5. Exemplu valabil pentru o baie placata cu placi din travertin cu dimensiuni 61 x 30.5 x 1.2 cm si montate cu rosturi de 1 mm, consumul de chit Color Confort arata asa : (61 + 30.5) x 1.2 x 1 x 1.5 / 61x30.5 = 0.88 kg/mp.

Cand rostul are chit si chitul are rost
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii