Cinci idei de pereti decorativi din travertin

26.02.2016
0 5 0
Rating:
Cinci idei de pereti decorativi din travertinÎntr-o amenajare bine construită, un perete de travertin poate fi un element spectaculos - fie că alegi o placă în finisaj polişat, netedă, care va reflecta frumos lumina din spaţiu, fie o placă antichizată sau un mozaic din travertin scapiţat (cu aspect brut), travertinul va oferi spaţiului tău o eleganţă distinctă, datorită nuanţelor sale beige, crem, dar şi datorită texturii speciale.

Iată cinci idei de folosire a travertinului în placările pereţilor decorativi:

Un mozaic scapiţat pentru placarea unui perete de baie este un element ce poate întări o atmosferă zen - în imaginea de mai jos, liniile simple şi simetrice sunt completate de textura brută a pietrei, iar oglinzile reflectă puternic lumina, efect care subliniază frumuseţea pietrei.Şi în living sau dormitor, peretele de travertin va aduce o amprentă puternic naturală şi relaxantă. Nuanţele de beige ale pietrei, asociate cu mobilă din lemn şi accesorii din textile naturale, aduc, ca în amenajarea din imagine, o eleganţă relaxată. Ideea unui şemineu încastrat în perete este şi ea interesantă.O nuanţă fină de decor în amenajarea băii este folosirea diferitelor finisaje ale aceluiaşi material. În imaginea de mai jos, baia este placată integral cu un travertin în stilul clasic sau Latte, culoarea pereţilor continuă notele deschise ale pietrei, iar singura textură care iese în evidenţă este un accent de perete, placat cu un mozaic din acelaşi material, de tipul mozaicului 3d.Şi peretele de living poate beneficia de un aspect ieşit din comun, în exemplul de mai jos fiind folosite plăci de tipul vein cut, care subliniază apele existente în unele tipuri de travertin.Spaţiile de trecere, precum holul din imaginea de mai jos, pot fi şi ele înfrumuseţate prin placarea unui perete cu piatră naturală. Ca în toate amenajările de mai sus, şi în acest caz lumina pune în valoare textura fascinantă a mozaicului de travertin. Ambientul este construit în note de crem, cu accente dinamice de roşu şi mult alb, pentru a crea impresia de spaţiu mărit.


Dacă vrei să afli mai multe despre travertinul potrivit pentru placarile pereţilor la interior, sună-ne la +4021 9907 sau vino în showroom să discutăm mai multe!
Produse recomandate


Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.