Exteriorul casei: soclul casei și alei placate cu piatră Sikis large

12.09.2016
4 5 4
Rating:
Exteriorul casei: soclul casei și alei placate cu piatră Sikis large


Exteriorul casei trebuie gândit cu aceeași atenție ca amenajarea interiorului. Într-un nou articol din seria celor mai interesante proiecte ale clienților PIATRAONLINE, săptămâna aceasta îți povestim de o casă din nordul Capitalei, din zona Băneasa. Proprietarii, Carmen & John, au păstrat focusul pe un singur tip de piatră (pentru aleile din curte și pentru soclul casei) și astfel au creat un spațiu coerent, aerisit și frumos.

Încă de la intrarea în curte, plăcile în nuanțe variate fac promisiunea unui spațiu fermecător. La stânga și la dreapta, înainte de grădina de flori, există zone cu pebbles, care fac trecerea de la plăcile mari, poligonale, către partea cu iarbă și flori.

Aleea de la intrarea în casă, placată cu plăci poligonale Sikis.


Ce spun John și Carmen despre decizia luată? "Am dorit să realizăm o placare exterioară a soclului casei cu piatră de râu și de asemenea să amenajăm grădina". Au căutat un material durabil și frumos și au ajuns la PIATRAONLINE prin recomandarea primită de la niște prieteni.

Piatra naturală poligonală Sikis (large) este o rocă bazaltică de tip vulcanic, foarte rezistentă la îngheț - dezgheț, uzură, compresie și alte efecte ale mediului, climei sau acțiunii umane și conține minereu de fier. Acest lucru determină varietatea de culori de pe placă: maro ruginiu, bej, gri, verde, etc.

Soclul casei și aleea de lângă casă, placate cu același tip de piatră

Vezi și alte proiecte de placare a soclului casei cu piatră naturală!

Și în zona foișorului din curte cei doi proprietari au folosit același tip de piatră, iar asocierea pietrei naturale cu lemnul este, ca de obicei, o asociere de efect.

 Foișor de lemn

Dacă vrei să afli mai multe despre piatra naturala potrivita pentru proiectul tău, sună-ne la +4021 9907, sau vino în showroom să vezi spaţiile concept!
Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.