X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Grund de amorsaj - Weber G800 10 kg

Cod : APN-1019
Compara
Descriere

DOMENII DE UTILIZARE
Se utilizeaza pentru egalizarea absorbtiei de apa a suprafetelor suport si pentru obtinerea unor suprafete cu aderenta ridicata inaintea aplicarii vopselei silicatice de fatada weber.ton variosil. Creste duritatea suprafetelor suport si imbunatateste rezistenta masei de spaclu, permitand “respirarea peretilor”. Ofera protectie suplimentara impotriva dezvoltarii microorganismelor si aparitiei mucegaiului. Se aplica pe tencuieli de bază, pe tinci şi pe adezivi de armare în cazul sistemelor de izolaţie termică.

SUPRAFATA PE CARE SE APLICA
Suprafata suport trebuie sa fie curata, nedeformabila, uscata, fixa, cu capacitate portanta si lipsita de substante care impiedica aderenta (grasimi, bitum, praf, etc.). Zonele in afara suprafetei de aplicare se vor acoperi cu banda adeziva si folie de protectie, deoarece suprafetele patate, murdarite nu pot fi ulterior curatate complet.

PREGATIREA SUPORTULUI
Suprafata suport trebuie sa fie curata, nedeformabila, uscata, fixa, cu capacitate portanta si lipsita de substante care impiedica aderenta (grasimi, bitum, praf, etc.). Zonele in afara suprafetei de aplicare se vor acoperi cu banda adeziva si folie de protectie, deoarece suprafetele patate, murdarite nu pot fi ulterior curatate complet.

MOD DE PREPARARE SI DE LUCRU
Grundul weber G800 se amesteca cu apa curata in raport de 1:1. Se omogenizeaza bine, iar dupa cca 10 min. se reamesteca. Materialul astfel obtinut se aplica cu pensula, bidinea sau trafalet pe toata suprafata ce urmeaza a fi vopsita. Al doilea strat se aplica dupa uscarea celui precedent (cca. 5-7 ore). Vopseaua de fatada se poate aplica numai dupa o perioada de asteptare de cel putin 24 de ore de la aplicarea celui de al doilea strat de amorsa.

RECOMANDARI
Lucrarile vor fi executate pe suport uscat, la o temperatură a aerului şi a suportului de la +5°C pana la +30°C. Nu se aplica pe suprafete inghetate, excesiv de calde sau pe suprafete expuse actiunii directe a ploii, iar suprafetele amorsate trebuie protejate impotriva inghetului, actiunii directe a razelor solare, a ploii si altor intemperii pana la uscare completa. Uneltele folosite se spala cu apa imediat dupa utilizare.

COMPOZITIE
Produs sub forma lichida pe baza de silicat de potasiu, imbogatit cu aditivi organici, cu adaosuri minerale, cuart. Dupa uscare asigura o aderenta foarte buna a suportului.

DATE TEHNICE
Densitate (g/cm ): 1,075 ± 0,01
Valoare pH: 12 ± 1
Aspect/Culoare: Fluid transparent

TERMEN DE VALABILITATE
12 luni de la data fabricatiei. In bidoane inchise ermetic, ferite de inghet si temperaturi ridicate, de actiunea directa a razelor solare.

Specificatii
Greutate U.M: 10 kg
Detalii
Selectie produs Standard
Destinatie Bucatarie
Piscina
Terasa neacoperita
Trepte / Blaturi / Glafuri
Pavaj Exterior
Living
Fatada / Gard / Soclu
Semineu
Baie
Spatii umede
Terasa acoperita
Utilizare Interior - vertical
Exterior - vertical
Exterior - orizontal
Interior - orizontal
Culoare Transparent
Cod Produs APN - 1019
Detalii achizitie produs
Unit. Masura Buc
Ambalare Bidon plastic
Cantitate minima de comanda 1 bucata
Transport Livram produsele rapid si usor pe tot teritoriul Romaniei si Europei, indiferent de cantitate comandata, timpul de livrare pe teritoriul Romaniei este de 12-48h, iar timpul de livrare in Europa poate ajunge pana la 7 zile de la confirmarea platii. 
Tip Calcul Produs BUC
Greutate
Detalii suplimentare ambalare: 60 bidoane/palet
Greutate unitate ambalare (kg): 10 kg
Greutate palet/lada/ambalaj (kg): 600 kg
Montaj
Consum adeziv cca. 0.2 kg / mp - in functie de stratul suport
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii