Living spatios, cu pardoseala din marmură beige

09.02.2016
0 5 0
Rating:
Living spatios, cu pardoseala din marmură beige


O nouă poveste despre amenajări cu piatră naturală, începută în Pipera - Voluntari s-a materializat intr-un proiect de excepţie, având marmura Burdur în centrul atenţiei: o pardoseala din marmură beige adaugă o amprentă elegantă şi distinctă living-ului spaţios. Marmura a revenit în preferinţele designerilor şi arhitecţilor, în special în ceea ce priveşte conceptele contemporane, şi se anunţă a fi unul din materialele-vedetă, foarte apreciat şi de clienţi.


Andreea, beneficiara proiectului din imagine, a ales să îşi decoreze locuinţa cu sprijinul unui designer, dar a participat, împreună cu soţul său, la deciziile legate de materiale şi concept. Pentru alegerea materialelor a vizitat, împreună cu designerul, showroom-ul PiatraOnline din Aleea Teisani. Colaborarea cu specialiştii în piatră naturală a fost de ajutor – materialul ales pentru înfrumuseţarea parterului este marmura Burdur Beige, de o eleganţă ieşită din comun, perfectă pentru un ambient chic, în linii clasice şi cu note moderne.

 Pardoseala este placată cu marmură Burdur beige, în finisaj polişat


Finisajul polişat are mai multe roluri - în primul rând, unul funcţional, acest tip de finisaj (suprafaţa plăcii este extrem de netedă) ajută, alături de procesul de impermeabilizare, pentru ca suprafaţa plăcii să aibă un aspect impecabil cât mai mult timp. În al doilea rând, faptul că placa astfel lucrată este lucioasă iar materialul ales este unul deschis la culoare sunt variabile care ajută la creşterea cantităţii de lumină din ambient. Mai mult, livingul beneficiază de multă lumină naturală, ceea ce pune puternic în valoare frumuseţea marmurei.

Vezi şi galeria foto pentru casa spectaculoasă din Bucureşti, cu baia amenajată cu ardezie flexibilă şi peretele de living din piatră panel multi-stripes!

Spaţiul are o distincţie aparte - în contextul relaxant şi elegant creat de prezenţa marmurei şi susţinut de culoarea mobilei, accentele de culoare sunt bine puse în valoare, astfel încât nu avem de-a face cu un ambient "zgomotos" sau prea încărcat, ci cu o poveste fină, cu accente clasice.

 Pardoseala din marmură beige şi accentele de culoare de pe mobilă construiesc un spaţiu dinamic şi interesant


Datorită faptului că pardoseala din bucătăria deschisă, de tip insulă, continuă liniile din living, spaţiul este coerent iar cele două zone preiau din roluri - bucătăria preia din eleganţa livingului, pe când livingul ia din notele de familiar specifice bucătăriei, rezultatul fiind un spaţiu cu o energie nuanţată. În imaginea de mai sus, vedem din nou versatilitatea marmurei - dacă în living nuantele de mov adăugau marmurei note elegante, în bucătărie, accentele de roşu Burgund adaugă o puternică dinamică spaţiului, contrastând cu beige-ul liniştit al pardoselii.


Dacă vrei să afli mai multe despre tipurile de marmură potrivite pentru pardoseală, sună-ne la +4021 9907,sau vino în showroom să vezi spaţiile concept!

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.