X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Culoarea anului pantone 2019 - Living Coral

publicat in: Noutati // pe 04.02.2019

Care este culoarea anului Pantone Institute? Culoarea anului 2019 redefineste fascinatia coralilor. 
Anul acesta lumea redescopera recifele de corali, aceasta lume mistica si rabdatoare, fascinanta si linistita, dormitand la portile unor adancimi nefiresti. Uitata la hotarul imaginatiei fara hotar, aceasta lume, poate cea mai senzitiva si misterioasa de pe Terra, colectioneaza cu staruinta culori si forme fascinante, aflate intr-o nelinistita si permanenta vibratie.

Nici ca se putea alege o culoare geamana acestor stari mai reprezentativa decat LIVING CORAL. Cu o nuanta intraductibila, greu de explicat prin cuvinte si totusi atat de expresiva la vedere, vadind profunzimi elegante si o fragilitate neperturbata de vreme, LIVING CORAL impresioneaza spontan. In lumea vegetala si-ar gasi corespondenta la  confluenta piersicii cu portocala si dintre elementele naturale doar piatra ar putea fi suspectata ca i-ar fi plagiat nuanta. Caracterizata de maestrii culorii de la Pantone drept o culoare “coraliana” insufletita, cu potential energetic insemnat, inmuiat usor catre margini, ca si coralii de unde isi extrage optimismul, LIVING CORAL isi defineste prin insasi numele ei pozitia pe care si-o revendica in viata noastra. E viata decodata din recifele pierdute, e perenitatea miilor de ani in care coralii s-au adaugat, unul peste altul, viata peste viata,  ca sa formeze aceste recife, e soarele actual, izvorat dintr-un adanc de timp si de mare. Pentru ca nimic altceva n-ar putea da aceste tonuri aurii, subtile si pline de vitalitate totodata, impetuoase si incurajatoare.  

Culoarea anului Pantone in piatra naturala - Travertinul Peach si Travertinul Red
Cu nuante vii si in tonuri nostalgice, piatra raspunde chemarii. Travertinul Peach transmite din adancuri imemoriale, acelasi mesaj vibrational, subtil si revelator. Surprinzand o viata subterana, asa cum coralii o aduc in fata noastra pe cea acvatica, piatra naturala se destainuie, primenindu-ne energiile.  

Frumoasa si elocventa aceasta asemanare, lirica si inovatoare aceasta superioara asociere intre perenitatea pietrei si vremelnicia coralilor, ambele adunate sub aceeasi subtila si benefacatoare culoare: LIVING CORAL.   

Decopera pavilionul PIATRAONLINE din Aleea Teisani 137A, Sector 1, Bucuresti si vei descoperi cele mai sensibile nuante unice ale Travertinului Peach prin care piatra se oglindeste in culoarea coralilor LIVING CORAL.  

 

Culoarea anului pantone 2019 - Living Coral
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii