Piatră naturală pentru soclul casei

21.06.2016
0 5 0
Rating:
Piatră naturală pentru soclul caseiPiatra naturală e un material perfect pentru placarea soclului casei: pe de o parte, gama variată a plăcilor va îndeplini orice necesitate de ordin estetic, și pe de altă parte, piatra naturală va rezista cu brio ciclurilor de îngheț și dezgheț, umidității dar și căldurii, pe timp de vară. Trebuie să alegi un material potrivit cu restul amenajării, să te asiguri că montajul este făcut în mod profesionist și să nu uiți să sigilezi plăcile, folosind impermeabilizantul potrivit.

Iată câteva idei de socluri pentru casă. Inspiră-te din deciziile clienților PiatraOnline.ro și alege placa potrivită pentru proiectul tău.

 Ardezie multicoloră (soclul casei) - proiectul unui client PiatraOnline.ro

Ardezia este un material elegant și extrem de trainic, iar varianta multicoloră aduce nuanțe fascinante de ocru, maro-roșcat sau gri pe aceeași placă. Placa din imagine, la dimensiuni de 15 X 30 de centimetri, are marginile dăltuite, oferind un aspect rustic. Pentru această placă, este recomandată impermeabilizarea cu LTP Mattstone și pentru montaj, Weber Marmo.Plus. Poți vedea întreaga amenajare a casei din imagine, realizată în stil neo-românesc, cu mai multe tipuri de piatră de la PiatraOnline.ro, aici.

 Soclul casei placat cu limestone panel Sparta (proiect client PiatraOnline.ro)


O a doua idee de placare a soclului casei este un alt proiect al unui client PiatraOnline.ro - în imaginea de mai sus, materialul folosit este limestone panel, Sparta, cu dimensiuni de 15 X 60 de centimetri. Avantajul folosirii unui tip de placă panel este faptul că montajul este mult mai simplu de făcut. Recomandările pentru această placă sunt adezivul Weber MarmoPlus și impermeabilizantul LTP Mattstone.

 Soclu de casa placat cu piatră naturală Rusty Brown (proiect al unui client PiatraOnline.ro)


Și piatra naturală Rusty Brown (dimensiuni de 10 cm X lungimi libere) este o variantă interesantă pentru soclul casei. Piatra de acest tip are, similar cu ardezia, jocuri de nuanțe diferite pe fiecare placă și este folosită des pentru exterior.

Urmărește materialul video realizat de echipa emisiunii Casa, construcție și design (Prima TV) despre folosirea pietrei naturale la exteriorul casei:


 Mamura Sunny scapițată, aplicată pe soclul casei (proiect client PiatraOnline.ro)

Chiar și în varianta de finisaj scapițat, marmura Sunny păstrează eleganța specifică materialului: pe fundalul crem deschis, apar zone maro închis, care în dau un farmec special. Soclul din imagine a fost placat cu marmură Sunny, scapițată, la dimensiunile de 7 X 30 de centimetri. Marea calitate a acestui tip de placă este că nu absoarbe apa, fapt care, combinat cu o impermeabilizare cu LTP Mattstone, îi crește foarte mult rezistența în timp.

 Soclu din travertin Noce scapițat (proiect client PiatraOnline.ro)


Travertinul Noce oferă, prin tonalitățile distincte, o amprentă elegantă. Placa de travertin Noce scapițat (în imagine varianta de placă de 5 centimetri cu lungimi libere) se îmbină frumos cu o placă din același material, însă cu finisaj polișat. Unul din cele mai populare tipuri de piatră naturală, travertinul este un material rezistent în fața umidității, pentru care este recomandată și impermeabilizarea.


Dacă vrei să afli mai multe despre piatra naturala decorativa potrivita pentru proiectul tău, sună-ne la telefon +4021 9907 sau vino în showroom să vezi spaţiile concept!
Produse recomandate


Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.