Semineu placat cu piatră decorativă Fileti Sikis

17.02.2016
0 5 0
Rating:
Semineu placat cu piatră decorativă Fileti Sikis

m

Astăzi îi facem o vizită lui Dumi, în casa pe care și-a construit-o în zona Dristor, o casă foarte interesant amenajată, în stil rustic elegant, degajând o ambianță intimă și cu mult suflet. Materialul-vedetă este de această dată piatra decorativă Fileti Sikis, folosită pentru a îmbrăca șemineul impresionant din living.

Cum a început povestea amenajării casei?
Foarte simplu, a început cu ideea de a avea… un șemineu lângă care să putem sta în serile lungi și friguroase de iarnă”, mărturisește Dumi. “Și eu și soția ne-am dorit mult o casa centrată în jurul unui șemineu impozant, ne-am dorit ca flăcările să ne încălzească și mai mult sufletele”.

De unde a venit inspirația?
Dintr-o revistă americană de amenajări interioare unde am văzut imagini spectaculoase cu șeminee masive de piatră. Așa ne-am hotărât să amenajăm un șemineu rustic ca punct central al casei și să îmbinăm această idee cu alte elemente ale stilului clasic elegant. Cel mai greu a fost să găsim o piatră adecvată pentru a placa structura șemineului. Asta deoarece nu orice tip de piatră se îmbină foarte bine cu lemnul pe care vroiam să-l folosim la scări și balustrade. Ne doream o piatră care să aibă culori diverse dar în același timp cu tonuri și nuanțe predominant calde. ”

Şemineu placat cu piatră naturală decorativă Sikis Fileti


Cum a ajuns cuplul la PIATRAONLINE?
“Am căutat pe internet și am găsit pe site-ul vostru o ofertă diversificată, așa că am decis să vizităm showroom-ul. A fost o alegere foarte bună deoarece am fost încântați de modul de expunere a produselor în showroom. Când am văzut ardezia Fileti Sikis expusă pe perete ne-am îndrăgostit de ea și am vizualizat-o imediat placata pe șemineul nostru.”

semineu piatra naturala decorativa

 


Dacă vrei să afli mai multe despre piatra naturală recomandată pentru placarea şemineului sau dacă ai nevoie de o recomandare legată de impermeabilizare, sună-ne la +4021 9907,sau vino în showroom să discutăm mai multe!
Produse recomandate


Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.