Şemineu placat cu piatră decorativă Fileti Sikis - Piatraonline.ro
Prin apasarea butonului "Sunt de acord", acceptati cookie-urile de pe www.piatraonline.ro

Şemineu placat cu piatră decorativă Fileti Sikis

17.02.2016
0 5 0
Rating:
Şemineu placat cu piatră decorativă Fileti Sikis

Astăzi îi facem o vizită lui Dumi, în casa pe care și-a construit-o în zona Dristor, o casă foarte interesant amenajată, în stil rustic elegant, degajând o ambianță intimă și cu mult suflet. Materialul-vedetă este de această dată piatra decorativă Fileti Sikis, folosită pentru a îmbrăca șemineul impresionant dinliving.

Cum a început povestea amenajării casei? “Foarte simplu, a început cu ideea de a avea… un șemineu lângă care să putem sta în serile lungi și friguroase de iarnă”, mărturisește Dumi. “Și eu și soția ne-am dorit mult o casa centrată în jurul unui șemineu impozant, ne-am dorit ca flăcările să ne încălzească și mai mult sufletele”. De unde a venit inspirația? “Dintr-o revistă americană de amenajări interioare unde am văzut imagini spectaculoase cu șeminee masive de piatră. Așa ne-am hotărât să amenajăm un șemineu rustic ca punct central al casei și să îmbinăm această idee cu alte elemente ale stilului clasic elegant. Cel mai greu a fost să găsim o piatră adecvată pentru a îmbrăca structura șemineului. Asta deoarece nu orice tip de piatră se îmbină foarte bine cu lemnul pe care vroiam să-l folosim la scări și balustrade. Ne doream o piatră care să aibă culori diverse dar în același timp cu tonuri și nuanțe predominant calde.

Şemineu placat cu piatră naturală decorativă Sikis Fileti

Cum a ajuns cuplul la PiatraOnline?“Am căutat pe internet și am găsit pe site-ul vostru o ofertă diversificată, așa că am decis să vizităm showroom-ul. A fost o alegere foarte bună deoarece am fost încântați de modul de expunere a produselor în showroom. Când am văzut ardezia Fileti Sikis expusă pe perete ne-am îndrăgostit de ea și am vizualizat-o imediat pe șemineul nostru”.


Detaliu şemineu placat cu piatră decorativă


 
Dacă vrei să afli mai multe despre piatra naturală recomandată pentru placarea şemineului sau dacă ai nevoie de o recomandare legată de impermeabilizare, sună-ne la 021 9907 sau vino în showroom să discutăm mai multe!


Produse recomandate

Comentarii

Nu sunt comentarii
Adauga un comentariu sau o intrebare:
Ai achizitionat sau testat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.