Terasă amenajată cu ardezie neagră și piatră Rusty Brown

13.03.2015
0 5 0
Rating:
Terasă amenajată cu ardezie neagră și piatră Rusty Brown


Într-o serie de articole menite să te inspire în amenajarea terasei, analizăm tipurile de piatră naturală ce pot fi folosite în amenajarea acestui tip de spațiu, uitându-ne la proiecte interesante, ce ies în evidență prin aspectul final.

Studioul de arhitectură Thompson Custom Homes (Huston, S.U.A) a creat terasa din imagine într-un stil perfect coerent cu restul casei: în toate spațiile a fost folosită piatra naturală, lemn, texturi și culori neutre, relaxante, naturale.

Citește și articolul cu recomandări pentru utilizarea pietrei naturale pe terasă!

Terasa din imagine are toate elementele ce aduc confort: de la prezența șemineului și a televizorului, zonă cu fotolii cu perne și masuță de cafea până la zona bucătăriei exterioare și cea dedicată mesei. Sursa: thompsoncustomhomes.com

Lemnul folosit pentru blatul mesei este de o nuanță apropiată pietrei naturale cu care a fost placată pardoseala și este folosit și pentru tavan, iar ca element ce amintește luxul, printre toate culorile pământii și texturile naturale, e de observat candelabrul clasic.


 Sursa: Sursa: www.houzz.com

Cu ce tip de piatră naturală amenajezi o terasă cu aspect similar?

Poți monta o pardoseală din plăci de ardezie neagră, antiderapantă iar pe perete (sau coloane, similare cu cele din imagine) vei ajunge la un aspect apropiat folosind piatra poligonală Rusty Brown.Dacă vrei să afli mai multe despre piatra naturala potrivita pentru proiectul tău, sună-ne la +4021 9907 sau vino în showroom să vezi spaţiile concept!
Produse recomandate


Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.