X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE
publicat in: Terasa & Gradina // pe 11.10.2018

Pavajele exterioare sunt destinate spatiilor publice, curtilor si gradinilor. Parte dintre ele sunt executate din piatra cubica, mai ales cele pentru trafic auto, cele pentru trafic pietonal sunt executate din piatra poligonala sau din placi de diverse dimensiuni, insa nedepasind grosimea de 3 mm. 
Pavajele din piatra cubica cu destinatie pentru drumurile publice au preturi intre 85 lei/mp pentru sandstone 10 x 10 x 5, 136 lei/mp pentru granit antracit 10x10x10cm si 143 lei/mp ardezie 10x10x3-5cm si ajung pana la 302 lei/ mp marmura 10x10x4-5 cm.

Pavajele din piatra poligonala sunt mai ieftine. Ardezia poligonala Kavala si cea poligonala Homa costa fiecare 36,74 lei/mp +TVA si se ajunge pana la 173 lei/mp +TVA pentru marmura poligonala folosita insa in special pentru placari verticale.

PIATRAONLINE ofera tuturor clientilor sai solutiile de care acestia au nevoie. Pentru pardoseli exterioare de terase, intrari si trepte se ofera placari din ardezie french pattern Kavala la 238 lei/mp +TVA dar si marmura Capuccino la 111 lei/mp +TVA pentru montaj marmura exterior

O gama completa, valabila pentru orice tip de pavaje sau pardoseli, se gaseste pe site-ul piatraonline.ro . Pentru detalii, mostre gratuite si oferte concrete cel mai bine este sa vii la showroom-ul PIATRAONLINE din aleea Teisani 137 A, aici te asteapta consilieri care-ti vor lamuri toate problemele. In cazul in care nu esti din Bucuresti comanda acum pana la 4 mostre gratuite.

Pavaje pentru casa si gradina - Pavaje exterioare ieftine
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii