Trei terase amenajate cu piatră naturală

09.03.2015
0 5 0
Rating:
Trei terase amenajate cu piatră naturalăCum arată o terasă la modă în 2015? În primul rând, pentru a crea un aer modern terasei trebuie să te asiguri că amenajarea continuă aspectul casei și să punctezi o zonă de tranziție către exterior: fie folosești materiale similare, cu finisaj diferit, fie lucrezi cu nuanțe apropiate.

În amenajarea unei terase moderne poți fi atent și la combinațiile de materiale: lemnul, cu aspectul său cald poate fi mixat cu piatra naturală cu un finisaj antichizat, poți adăuga grădini verticale, ce aduc intimitate spațiului. O idee ce rămâne prezentă în design-ul zonelor de terasă și grădină este cea a camerelor exterioare: terasa preia multe din elementele unei sufragerii, la care se adaugă fie un șemineu, fie o bucătărie exterioară, în măsura în care spațiul permite.

Iată trei exemple de amenajare a terasei, în care piatra naturală este prezentă:


 Sursa: www.greatindex.net

O terasă mai mare, în care șemineul este principalul punct de interes. Un exemplu bun de relație a lemnului cu piatra naturală: pardoseala poate fi placată cu un tip de travertin french pattern pentru exterior, peretele are un accent rustic (poate fi placat cu piatră naturală decorativă) iar prezența șemineului și a mobilei de lemn duce cu gândul la o sufragerie ce e locul de întâlnire al întregii familii.

Citește și articolul despre bucătăria exterioară placată cu travertin!

La terasa de mai sus, pe lângă prezența pardoselii de piatră naturală ce, alături de plantele din jur, aduce o amprentă specială, accesoriile atrag atenția: covorul, pernele și mobila de lemn sunt elemente de interior ce aduc un aspect relaxant și confortabil terasei.


O terasă micuță, amenajată intim: pe lateral, plantele înalte (puse în ghivece cu elemente decorative) punctează limita spațiului. Mesele au câte un blat de marmură (în oferta noastră, găsești acest tip de piesă în secțiunea de piese speciale) iar pardoseala și pereții sunt placați cu piatră naturală, terasa devenind astfel elegantă, confortabilă, amenajară cu strictul necesar. Citește mai multe despre amenajarea balconului de la bloc, aici.


Dacă vrei să afli mai multe despre piatra naturala potrivita pentru proiectul tău, sună-ne la +4021 9907 sau vino în showroom să vezi spaţiile concept!

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.