6 idei de piese speciale pentru o amenajare spectaculoasă! (infografic)

11.11.2015
0 5 0
Rating:
6 idei de piese speciale pentru o amenajare spectaculoasă! (infografic)Piesele speciale din piatră naturală sunt acele piese realizate la dimensiuni specifice, în funcție de proiect. Pe lângă plăcile de piatră naturală disponibile în diferite finisaje (polișat, periat, antichizat, etc.) și la diferite mărimi, pentru pardoseală și placările pereților, poți comanda și piese speciale, la dimensiuni atipice, pentru proiectul tău. Cele mai des întâlnite tipuri de piese speciale sunt blaturile (de bucătărie și baie), treptele și contratreptele și glafurile.

Iată 6 idei de piese speciale cu care îți poți înfrumuseța amenajarea:

  1. Un lavoar supradimensionat

Dacă vrei o bucătărie ieșită din banal, poți adăuga un lavoar din plăci de dimensiuni mari, din marmură, care va adăuga o notă extra-fresh bucătăriei. Un asemenea lavoar este potrivit mai ales dacă ai o bucătărie de tip insulă, suficient de spațioasă.

  1. Trepte dublate

Poate cele mai populare tipuri de piese speciale, treptele de piatră naturală vor avea un aspect masiv, luxos, dacă sunt dublate. Contratreptele pot fi făcute din același material (cel mai des, marmură sau travertin), pentru un aspect coerent.

  1. Perete din onix

Un perete din onix (piatră semi-prețioasă) va fi cu siguranță centrul de interes al spațiului. Cel mai des, în amenajări, acest tip de perete este luminat din spate, pentru a scoate în evidență textura fascinantă a plăcii de onix.

  1. Glafuri-casetă

Și glafurile din piatră naturală sunt un tip de piese speciale din ce în ce mai căutate, datorită rezistenței și durabilității materialului. Cel mai de efect tip de glaf este cel de tip “casetă”, care încadrează întreaga fereastră.

  1. Perete din marmură

Amenajările moderne au readus marmura în atenția publicului: un perete din plăci extra-mari de marmură va transforma total living-ul și va adăuga acea notă inconfundabilă a unui material de lux.

  1. Blat de bucătărie

Blatul de bucătărie (sau de baie) poate fi decupat la dimensiunile specifice proiectului și poate fi decupat pentru chiuvetă sau plită. Pentru un aspect coerent, poți adăuga în bucătărie sau baie un lavoar din piatră naturală (dimensiuni standard), din același tip de material ca și blatul.


Îngrijirea pietrei naturale

Pentru orice tip de placă de piatră naturală, este recomandată impermeabilizarea (sigilarea porilor pietrei) cu soluții profesionale, urmată de curățarea periodică folosind detergenți speciali pentru piatra naturală. Astfel, te vei asigura că placa de piatră naturală va rezista foarte mult timp.Dacă vrei să afli mai multe despre piatra naturala potrivita pentru proiectul tău, sună-ne la +4021 9907, sau vino în showroom să vezi spaţiile concept!

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.