X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Aleile exterioare - frumusete si functionalitate.

publicat in: Blog // pe 10.05.2014

Aleile din spatiile exterioare: frumusetea si functionalitatea lor
Aleile au cateva functionalitati. Acestea traseaza spatiul de la un drum principal sau strada catre usa principala a casei dvs sau din fata casei dvs pana in spatele acesteia sau din curtea casei catre un loc special cum ar fi gradina sau un spatiu de relaxare. Oriunde sunt amplasate aleile creeaza sentimentul unui spatiu intins purtandu-va cu ochii pana la capatul acestora. Aleile va pot transmite iluzia unui spatiu intins daca aveti o curte mica.
O alee scoate in evidenta casa in jurul careia este amplasata. Daca o casa este simetrica, aleile ar trebui sa reflecte acest aspect prin linii drepte si materiale simple cum ar fi pavaje din piatra cubica sau placi de pardoseala antiderapante de dimensiuni fixe precum granit fiamat 60x60x1,5 cm. Ganditi intransigent, simetric si categoric. Plantele care sunt in jurul aleilor ar trebui sa fie simple, ingrijite si taiate la acelasi nivel
Alegerea modelelor pentru alei
O alee a unei case de la tara ar trebui sa fie simpla cu materiale naturale cum ar fi piatra naturala, lespezile sau pietrele naturale decorative. Formele serpentine cu plante organice in jurul lor creeza un sentiment de mister si intriga. Aleile serpentine te fac sa pasesti incet si sa admiri vegetatia.
Aleea principala catre casa dvs ar trebui sa fie lata si sa se foloseasca materiale usoare. Acolo unde aleea traseaza drumul pana la intrarea in casa dvs aceasta ar trebui sa fie marita la lungimea scarilor pentru a creea un sentiment de unitate. Aleile ar trebui sa fie proportionate si realizate in functie de marimea casei  dvs.


Aleile si materialele folosite
Cele mai folosite materiale sunt:
• Caramida
• Piatra naturala ( Travertin, Ardezie)
• Lespezi de piatra naturala-pasi gradina
• Pietre naturale decorative-mozaic sau pebble
• Piatra cubica de pavaj

Travertinul, cu culorile sale neutre precum cafea cu lapte(noce),audiu(golden yellow) sau eternal crem classic, este potrivit pentru alei deoarece are o suprafata care nu este alunecoasa si se potriveste daca locuiti intr-o zona ploioasa. Culorile nu se decoloreaza sau se sterg si travertinul nu se sparge si nu se fisureaza la inghet si dezghet,daca este folosit la grosimea optima pentru spatii exterioare(3 cm grosime) si la o calitate superioara(calitatea I).
Caramida este un alt material versatil, foarte folosit pentru alei si terase ,in special daca si casa este construita din caramida.
Construirea unei alei este destul de simpla. Trebuie sa marcati traseul acesteia cu sfoara, sa indepartati gazonul, sa inaltati putin suprafata unde va fi aleea, adaugati nisip, asezati pietrele corespunzator si umpleti spatiile dintre acestea cu nisip.
Firma Rock Star Construct  va pune la dispozitie un depozit situat in sector 1, Bucuresti ce va asigura stocuri permanente pentru toata gama de produse si va sta permanent la dispozitie gata sa va ofere informatii legate de produsele comercializate.
Pe site-ul piatraonline.ro gasiti  nu doar cele mai bune preturi pentru cele mai bune produse ci si servicii complete, personalizate la  nivelul asteptarilor dvs.

Aleile exterioare - frumusete si functionalitate.
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:
 

Produse similare:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii