Cameră de baie: marmura Callacata Lilac

23.02.2015
0 5 0
Rating:
Cameră de baie: marmura Callacata Lilac

Cum să ai o baie ca în revistele de design? Într-o serie de articole menite să îți ofere inspirație, îți arătăm idei de băi amenajate conform ultimelor trend-uri în designul interior și materiale din oferta noastră (marmura, travertin, ardezie) pe care le poți folosi ca să-ți creezi baia mult visată.

După dușul inedit, realizat din marmură Volakas și baia de inspirație marocană, următoarea idee pentru baie este o amenajare creată de un studio de design interior de lux din Londra, Roselind Wilson Design.
Pentru a realiza un spațiu similar, poți folosi marmura Callacata Lilac (polișată) - un tip de marmură cu aspect sofisticat, rezultat din îmbinarea tonurilor alb și mov, un material care se pretează atât placării orizontale, cât și verticale, folosită îndeosebi în băi, datorită frumuseții sale universale dar și a rezistenței deosebite.
Dacă vrei să afli mai multe despre piatra naturala potrivita pentru proiectul tău,sună-ne la telefon +4021 9907 sau vino în showroom-ul din Aleea Teisani Nr. 137A, Sector 1, Bucuresti, să discutăm mai multe!

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.