Ce este travertinul?

30.09.2016
0 5 0
Rating:
Ce este travertinul?Care sunt culorile travertinului?

Travertinul se gaseste in diferite culori inclusiv ivory, bej, maro, gri si galben. Culoarea travertinului este rezultatul compusilor de fier si al altor impuritati organice.

Cum arata finisajul suprafetei de travertin?

Travertinul are 4 mari tipuri de finisaje: slefuit (surafata stralucitoare), matuit (suprafata mata), periat si antichizat (suprafete texturate). Tipul de finisaj oferit travertinului va determina cat de stralucitoare va fi suprafata acestuia. Suprafetele slefuite si matuite sunt uniforme si netede, in timp ce suprafetele periate si antichizate sunt uniforme si texturate. Suprafata slefuita este cea mai stralucitoare, in timp ce suprafata antichizata reflecta cel mai putin lumina. Cel mai comun finisaj al travertinului este cel realizat prin matuire.

Sursa foto:www.dheony.com

Unde se utilizeaza travertinul?

Travertinul se foloseste de mii de ani in constructia cladirilor. Travertinul este utilizat astazi pentru amenajarea cladirilor, atat la interior cat si la exterior, la placarea fatadelor, peretilor interiori si a pardoselilor, la pavarea curtilor sau a aleilor din gradini sau parcuri.

Sursa foto:www.minimalisti.com

La ce sa te astepti atunci cand folosesti travertinul?

Travertinul este un produs din piatra naturala. Datorita mineralelor care formeaza travertinul si care intra in reactie cu solutiile acide (de ex.: suc de portocale, otet), un factor important de luat in considerare il reprezinta locul unde va fi montat travertinul si la ce actiuni va fi expus. Impermeabilizantii vor oferi o anumita protectie pietrei indiferent de mediul unde este montat, dar stiind unde va fi montat travertinul te va ajuta sa decizi in ce masura travertinul se potriveste pentru proiectul tau.

Cum obtin mostre de travertin?

Te rugam sa completezi formularul de contact din sectiunea “contact” a platformei www.piatraonline.ro pentru a solicita o livrare de mostre gratuite, iar acestea iti vor fi livrate prin serviciul de curierat, insotite de cateva informatii generale despre compania noastra.

Cum pot obtine o estimare de pret?

Preturile sunt afisate pentru fiecare produs in parte, insa ne poti contacta telefonic prin intermediul numerelor afisate la sectiunea “contact” si unul dintre consilieri iti va comunica preturile pentru produsele selectionate si, de asemenea, iti va oferi suportul necesar in procesul alegerii materialelor de care ai nevoie. In plus, poti trimite o schita sau un plan cu lucrarea dorita prin fax sau email, iar consilierii nostri vor reveni in cel mai scurt timp cu o oferta sau proforma pentru proiectele tale.

Care este comanda minima?

Showroom-ul functioneaza in regim de magazin, fara o limita de comanda. Cantitatile minime se refera doar la unitati de masura precum: 1 mp, 1 set, 1 cutie sau 1 pachet.
Pot vedea piatra inainte de a o cumpara?
Da, poti vedea toata gama produselor la showroom-ul din Bucuresti, str. Aleea Teisani 137 A. Toate materialele sunt pe stoc, astfel incât sa poti vedea exact materialele pe care le cumperi. Programul showroom-ului este afisat pe site, la sectiunea “contact” .

La ce procentaj de distrugere, spargere ma pot astepta la o comanda?

Nu este neobisnuit sa ai 2%-3% din marfa sparta, ciobita. Orice cantitate de pana la 10% este considerata normala. Unele pietre naturale sunt putin ciobite din cauza felului in care au fost ambalate si al miscarii pietrelor in timpul transportarii. Acest lucru este normal si este acceptat ca norma in industria pietrei naturale. Aceste placi distruse pot fi folosite pentru taierile pe care le ai de realizat. Daca procentul de distrugere, ciobire, spargere depaseste 10% iti recomandam sa inspectezi si sa verifici piatra si sa semnalezi toate aceste nereguli in scris prin email si sa faci fotografii.

Dacă vrei să afli mai multe despre tipul de travertin potrivit pentru proiectul tău, sună-ne la +4021 9907, sau vino în showroom să vezi spaţiile concept!

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.