X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE
publicat in: Bucatarie // pe 06.02.2019

4 tendinte noi in amenajarea bucatariei

Anul 2019 vine cu amenajari de bucatarie spectaculoase. Se promoveaza o abordare noua, bazata pe exprimarea inovatoare a aliantei intre materialele naturale si tehnologia actuala. Influenta noului vremelnic asupra atemporalei simplitati a pietrei sau lemnului se manifesta pregnant, insa fara ostentatie, aceasta tendinta in amenajarea bucatariei anului 2019 este principala idee pe care design-erii de interior sau arhitectii o vor prelucra in viitorul apropiat.

1. Intoarce-te la firesc prin materii prime naturale
2. Combina texturile cu generozitate
3. Adu tehnologia digitala pentru accente suprinzatoare
4. Urca pe perete contrablaturile

 Iata cateva idei care te vor lamuri asupra noilor tendinte:

1. Intoarce-te la firesc prin materii prime naturale  
Piatra naturala, lemnul si textilele vechi (iuta), precum si asocierile dintre ele, aduc in bucatarie vibratiile tainice ale naturii, extrem de potrivite unui sistem de viata curat si innoitor. Ne dorim adeseori conexiuni mai intense cu natura si aceste elemente ne permit sa aducem un crampei din natura in bucataria noastra.  Imbratisand elementele atemporale si versatile cu care natura ne imbogateste viata ajutam pacea acesteia sa coboare in bucatariile noastre. Marmura, fie sub forma de placi pentru pardoseala sau pereti, fie sub forma de blat sau contrablat, aduce cu ea in bucatarie frumosul primitiv, de neegalat de materialele create de om. Travertinul, acest minunat patrimoniu al veacurilor,  prin care trecutul ne chema, pe vibratii rustice ori arhaice, sa-l intalnim tocmai in bucataria noastra teribil de noua. Granitul, regasit in blaturi rezistente si de un colorit bogat, accentele de pe peretii din ardezie panel, pardoselile din limestone, toate aceste materiale pe care Terra le livreaza in bucatarie se combina fericit cu lemnul, reusind sa creeze o atmosfera naturala autentica, mult cautata de designer-ii anului 2019. 

2. Combina texturile cu generozitate 
Combinatiile de texturi si finisaje diferite vin sa dea libertate  bucatariei anului 2019. Se creeaza contraste surprinzatoare, cu efecte subtile intre piatra, lemn, metal, portelan. Blaturi din marmura polisata pe care se monteaza baterii din bronz antichizate, suporturi din sandstone natur pentru sticlele de vin, asezate pe pardoseli din travertin lucios, pereti acoperiti cu mozaic din piatra naturala alaturi de care frumoase farfurii din portelan stau aliniate delicat pe blaturile din granit
  
3. Adu tehnologia digitala pentru accente suprinzatoare
Noile electrocasnice sunt pline de inovatii tehnologice astfel incat vei gasi expresoare de cafea functionand cu tehnologie WiFi alaturi de blaturi din onix translucente, ori sisteme modulare de prezervare a vinului alaturi de elegante placari din marmura. Punerea laolalta a sofisticatei tehnologii digitale cu elemente al naturii primordiale creeaza un contrast surprinzator, dincolo de timp si diferente culturale. 

sursa foto: sunstudio.london

4. Urca pe perete contrablaturile 
Anul 2019 schimba conceptul de contrablat. Acesta nu mai este montat doar deasupra blatului ci urca spre tavan, acoperind peretele in intregime. Alegerea materialului potrivit este o provocare intrucat contrablatul se transforma intr-o placare verticala veritabila. Si aici piatra naturala isi face simtita prezenta, propunand variante diferite de marmura, travertin, limestone, ardezie, toate polisate. Contrablaturile de perete, placate cu piatra naturala polisata au, pe langa autenticitatea culorii si a texturii si avantajul unei intretineri usoare. 


 
PIATRAONLINE, permament generator de inspiratie, are in pavilion si show-room multe dintre materialele compatibile noilor tendinte, toti cei care ne viziteaza la sediul din Aleea Teisani nr 137 A, le pot admira si pot descoperi cele mai bune solutii pentru placarea noilor bucatarii din 2019.  
 

Cum va arata bucataria ta in 2019
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii