Decoratiunile interioare: utilitate, estetica si terapie

22.11.2016
0 5 0
Rating:
Decoratiunile interioare: utilitate, estetica si terapieMarunte si impozantele decoratiuni interioare
Daca am amintit nisipul decorativ, trebuie neaparat sa adaugam si sticla decorativa. Cu ea, totul devine o joaca de copii. Albe, albastre, galbene sau verzi, aceste mici pietre frumos colorate cu marginile rotunjite pot accentua fiecare coltisor dintr-o incapere. Iar daca peste ele cade discret un fascicul de lumina, decorul este garantat impresionant. Intinse in strat uniform pe marginea ferestrei, ca mici gramajoare asezate pe rafturile unei biblioteci, in boluri dispuse pe masa din sufragerie, pe birou sau in mjlocul unei mese din sala pentru sedinte - ele nu sunt doar niste simple decoratiuni interioare, ci induc o stare de relaxare, de armonie.

Decor realizat din nisip decorativ galben si mov

Decor realizat din nisip decorativ galben si mov

Veioza - Sandstone Mandras

Decoratiunile interioare – cadouri pentru toata lumea

Piatra naturala a avut dintotdeauna aceasta capacitate de a linisti. Atfel se petrec lucrurile chiar si cu obiectele aparent de mai mica importanta. Un suport de lumanari realizat artizanal din sandstone Mandras, platourile din ardezie neagra (diametru 10 cm), scrumiere din Onix Honey (piatra semipretioasa) sau din lemn pietrificat vor atrage mereu atentia si vor genera o stare placuta, amintind cumva de mediul natural din care acestea vin. Fiind din piatra naturala, toate aceste obiecte sunt rezistente si se intretin usor cu ajutorul unor solutii usor de gasit. Datorita aspectului lor brut, multe fiind foarte putin prelucrate, decoratiunile interioare din piatra naturala pot fi niste surprinzatoare si apreciate cadouri oferite celor dragi, dar si persoanelor cu care nu aveti decat relatii de serviciu (clienti, colegi, parteneri de afaceri etc.). La cele de mai sus putem adauga, suportul pentru sticle de vin realizat din sandstone Mandras (cu 1-5 gauri), veioza din Sandstone Mandras (inalta de 50 cm) si, nu in ultimul rand, exoticul Desert Rose (Trandafirul Desertului).

Trandafirul Desertului

Terapie prin decoratiuni interioare
E vorba de “Trandafirul Desertului”, piatra care, desi se prezinta ca fiind destul de fragila, detine o serie de proprietati terapeutice. Astfel ajuta la eliminarea blocajelor de energie, imbunateste acuitatea mentala si a ajuta la aducerea prosperitatii in afaceri. Poate contribui la consolidarea procesului decizional si in trecut a fost cunoscut pentru potentialul sau de a atenua starea bolnavilor de epilepsie. Asadar, prin energia sa pozitiva si prin look-ul sau cu totul inedit, Trandafirul Desertului se poate inscrie in categoria celor mai uimitoare decoratiuni interioare.

Afla si ce pietre poti folosi la decoratiunile exterioare aici.

Pentru mai multe sugestii despre cum se folosesc decoratiunile interioare din piatra naturala va asteptam sa ne contactati prin email sau prin telefon la +4021 9907 . Ca sa vedeti in mod direct textura si stralucirea acestor pietre, ne puteti vizita in showroom-ul nostru din Aleea Teisani, nr. 137 A, Bucuresti.

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.