Gama de ardezie flexibilă SKIN - frumusețea pietrei naturale și garanția calității germane

24.10.2016
0 5 0
Rating:
Gama de ardezie flexibilă SKIN - frumusețea pietrei naturale și garanția calității germaneGrosime și greutate redusă 
Ardezia flexibilă SKIN este o foaie subțire de piatră naturală destinată atât amenjărilor interioare, cât și celor exterioare. Deși cu o grosime de doar 1,5 – 2 mm, ardezia flexibilă SKIN păstrează aceeași frumusețe naturală și calitate a ardeziei, beneficiind totodată de o maleabilitate unică și de o compoziție a stratului de ranforsare pe care te poți baza oricând și oriunde.

Peste 15 ani de cercetări, dar descoperită întâmplător
Ardezia flexibilă SKIN reprezintă rezultatul cercetărilor de peste 15 ani ale profesorului Gernot Ehrlich în domeniile proceselor de extracție și prelucrare a rocilor, a adezivilor și a procedeelor de placare a pietrelor naturale… Dar, în final, materialul acesta a fost descoperit din întâmplare. În timp ce repara un blat de ardezie, Ehrlich a observat că din piatră s-a desprins o bucată subțire ca un furnir. Bucata arăta exact ca o placă de ardezie, dar era mult mai ușoară. Ehrlich și-a dat seama imediat de potențialul unui furnir făcut din piatră. Când moda plăcilor de ardezie folosite în amenajările ambientale a început să apună, el și-a diversificat oferta și s-a mutat în Statele Unite ale Americii unde a folosit la realizarea unor fântâni mari materialul care urma să devină astăzi gama noastră de ardezie flexibilă SKIN. Performanțele ardeziei flexibile SKIN au impresionat specialiștii din design și construcții din Europa, inclusiv România.


Textură cu personalitate | Preț accesibil | Cromatică unică | Stabilitate termică | Rezistență la apă
Ca și ardezia brută, SKIN are aceeași rezistență mare la uzură și aceeași structura chimică, calități care o fac un produs ideal pentru placări verticale în spațiile publice și rezidențiale, având și un preț accesibil. Ardezia flexibilă SKIN impresionează prin textura plină de personalitate, prin cromatica unică, stabilitatea termică și chimică, precum și prin rezistența la apă și foc. Este tototdată un bun izolator electric.

Pereți | Suprafețe curbe | Mobilă | Băi | Bucătării | Piscine | Fațade exterioare | Bărci | Tunning auto

Structura stratificată a rocii este cea care determină modalitățile de exploatare și producere a ardeziei flexibile. Cu ajutorul unui adeziv, un strat foarte subțire de ardezie este desprins din rocă. Prin acest procedeu de ”decojire”, stratul de piatră rezultat este foarte ușor, elastic și flexibil. Într-un fel, ardezia flexibilă SKIN este superioară plăcilor de ardezie, datorită ranforsării de pe spate, ranforsare care permite totuși placarea produsului pe suprafețe curbate. Stratul de pe spatele foii de ardeziei este realizat dintr-un adeziv care conferă produsului o aderență mare. Folosind niște instrumente uzuale de montaj, fixarea foilor de ardezie SKIN se face cu ușurință și presupune costuri reduse. Datorită versatilității sale, ardezia flexibilă SKIN are un număr aproape nelimitat de utilizări: placarea pereților, stâlpilor sau mobilei, atât în medii uscate, dar și în cele umede, precum piscine, bărci, băi, fațade exterioare etc. Aplicată corect, ardezia flexibilă SKIN se poate folosi și la acoperirea clădirilor înalte sau chiar în industria de tuning auto.


Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.