X

Puteti compara maxim 4 produse! Primul produs adaugat in lista a fost sters.

GAMA DE PRODUSE
Contul
meu
Intra in contul tau PIATRAONLINE și ai control complet!
GAMA DE PRODUSE

Grădină mediteraneană: lespezi homa și fântână arteziană

publicat in: Terasa & Gradina // pe 25.12.2015Grădina mediteraneană duce cu gândul la vacanță: amprenta strictă a pietrei întâlnește fragilitatea plantelor iar tonurile naturale construiesc o atmosferă relaxantă. Ca întotdeauna, aspectul fără cusur, inspirat din stilul mediteranean, stă în atenția la detalii. Într-o serie de articole cu studii de caz, îți arătăm câteva spații de grădină, pentru inspirație în propriul proiect de amenajare.

Sursa foto: http://www.julieadore.com

Spațiul, echilibrat și frumos este construit în jurul apei - o mică piscină lângă care a fost amenajat un spațiu pentru jacuzzi, în continuarea căruia o fântână arteziană întregește atmosfera elegantă. Zonele verzi sunt delimitate de o mică bordură de pavajul curții, iar lespezile de pe jos sunt montate diferit, pentru a sublinia două zone distincte ale grădinii - în apropierea fântânii arteziene acestea sunt depărtate, astfel încât printre ele cresc fire de iarbă și mușchi, iar asociat cu fântâna, pavajul este strâns, cu un aspect compact.

Citește și cum să amenajezi un foișor cu coloane în grădină!

Un alt detaliu interesant este că în fântâna arteziană sunt și câteva plante, detaliu ce întărește aspectul natural al grădinii. Alte elemente de decor: coloanele din stânga fotografiei și ghiveciul masiv, elemente care aduc o eleganță fină.

Cu ce materiale poți crea un aspect similar?

lespezi piatra naturala Ardezie Homa
Pentru pavaj, poți folosi lespezile poligonale Homa iar în secțiunea din magazin dedicată fântânilor arteziene poți găsi foarte multe modele pe gustul tău. Pentru coloane poți alege un model impresionant: Colonna Tiziana, cât despre ghivece masive, ai de ales între Orcio Candiolo, Vaso Artimino sau Vaso Barile.
Dacă vrei să afli mai multe despre piatra naturala potrivita pentru proiectul tău, sună-ne la +4021 9907 sau vino în showroom să vezi spaţiile concept!

Grădină mediteraneană: lespezi homa și fântână arteziană
Comentarii:
Scrie cateva cuvinte, sfaturile tale sunt folositoare si altora. In acest moment nu sunt comentarii sau intrebari la articol.
Adauga un comentariu:

Produse similare:

Piese Speciale Limestone Vratza Polisat 2cm - Lichidare stoc
Cod PSP-2284
Produs adus pe comanda
Pret cu TVA 174,20 Lei
Produs adus pe comanda
Marmura Rodon Scapitata 10 x 30cm
Cod PND-1852
Produs adus pe comanda
Pret cu TVA 173,09 Lei
Produs adus pe comanda
Masa de cafea Moon (marmura Volakas)
Cod DEC-7499
Stoc limitat
Pret cu TVA 2.625,00 Lei
Stoc limitat

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletterul PIATRAONLINE si iti trimitem ultimele noutati si idei de design.

Social media

Ne gasesti si pe urmatoarele retele de social media:
© 2010-2019 PIATRAONLINE este o marca inregistrata ROCK STAR CONSTRUCT SRL ROMANIA, CUI: RO 22680005, Reg. J40/2648/2007.Preturi afisate in LEI fara TVA. Furnizam produse de cea mai inalta calitate la un pret accesibil alaturi de servicii complete.
Infocenter & premii