Grădină mediteraneană: lespezi homa și fântână arteziană

25.12.2015
0 5 0
Rating:
Grădină mediteraneană: lespezi homa și fântână artezianăGrădina mediteraneană duce cu gândul la vacanță: amprenta strictă a pietrei întâlnește fragilitatea plantelor iar tonurile naturale construiesc o atmosferă relaxantă. Ca întotdeauna, aspectul fără cusur, inspirat din stilul mediteranean, stă în atenția la detalii. Într-o serie de articole cu studii de caz, îți arătăm câteva spații de grădină, pentru inspirație în propriul proiect de amenajare.

Sursa foto: http://www.julieadore.com

Spațiul, echilibrat și frumos este construit în jurul apei - o mică piscină lângă care a fost amenajat un spațiu pentru jacuzzi, în continuarea căruia o fântână arteziană întregește atmosfera elegantă. Zonele verzi sunt delimitate de o mică bordură de pavajul curții, iar lespezile de pe jos sunt montate diferit, pentru a sublinia două zone distincte ale grădinii - în apropierea fântânii arteziene acestea sunt depărtate, astfel încât printre ele cresc fire de iarbă și mușchi, iar asociat cu fântâna, pavajul este strâns, cu un aspect compact.

Citește și cum să amenajezi un foișor cu coloane în grădină!

Un alt detaliu interesant este că în fântâna arteziană sunt și câteva plante, detaliu ce întărește aspectul natural al grădinii. Alte elemente de decor: coloanele din stânga fotografiei și ghiveciul masiv, elemente care aduc o eleganță fină.

Cu ce materiale poți crea un aspect similar?

lespezi piatra naturala Ardezie Homa
Pentru pavaj, poți folosi lespezile poligonale Homa iar în secțiunea din magazin dedicată fântânilor arteziene poți găsi foarte multe modele pe gustul tău. Pentru coloane poți alege un model impresionant: Colonna Tiziana, cât despre ghivece masive, ai de ales între Orcio Candiolo, Vaso Artimino sau Vaso Barile.
Dacă vrei să afli mai multe despre piatra naturala potrivita pentru proiectul tău, sună-ne la +4021 9907 sau vino în showroom să vezi spaţiile concept!
Produse recomandate


Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.