Modele noi de bucatarii, ca la Hollywood

29.11.2016
0 5 0
Rating:
Modele noi de bucatarii, ca la  Hollywood


Modele de bucatarii – o noua gama marca PIATRAONLINE
Recent, am introdus in oferta noastra o noua facilitate: piatra naturala pentru modele de bucatarie de lux, adica marmura Nero Marquina Polisata sub forma unor placi cu urmatoarele dimensiuni: 60 x 60 x 1.8 cm. De acum vor putea fi vazut si in Romania bucatariile elegante si fastuoase vazute in cadrul proprietatilor detinute de vedetele de film sau de muzica de pe intregul mapamond. Pentru a da un exemplu, am realizat in cadrul showroomului nostru o bucatarie-concept, al carui personaj central este placarea cu marmura Nero Marquina a mobilierului. Blatul a fost realizat din inox, iar pentru varietate si contrast contrablatul a fost facut din travertin Peach. Electrocasnicele - plita si cuptorul - din gama FRANKE au venit sa completeze directia de design. Mobilierul si placarea lui cu marmura Nero Marquina au fost realizate impreuna cu membri ai Asociatiei Clubul Roman de Mobila (ACRM) din care face parte si PIATRAONLINE.

Modele de bucatarii

Placarea in sine nu este deloc un proces complicat, atata vreme cat masuratorile sunt facute corect, adezivul este cel indicat (de ex.: LTP), iar echipa de meseriasi cunoaste bine procedeele. Cei care doresc o bucatarie placata intr-un fel asemanator cu cea facuta de noi sau de orice alt gen trebuie doar sa ne dea dimensiunile, iar noi livram placile corespunzatoare cotelor. In acelasi timp, trebuie sa spunem ca, daca ni se solicita, putem asigura si serviciul de montaj pentru aproape toate modelele de bucatarii, echipa noastra avand o indelungata experienta in acest tip de lucrari.

Modele de bucatarii


Atentie! Nu doar dulapurile de bucatarie se pot decora cu piatra naturala. Aproape orice suprafata neteda de mobilier, verticala sau orizontala, se poate placa cu piatra naturala, fie ea sub forma de placi (mari sau mici), fie ca mozaicuri. Diversitatea pietrelor naturale este foarte mare – iar acest lucru se poate lesne observa printr-o simpla vizita in showroomul nostru din Aleea Teisani, nr. 137 A.

Modele de bucatarie – varietate, rafinament si rezisenta
Modele de bucatarie exista foarte multe in oferta magazinelor de profil, insa ele pacatuiesc prin uniformitate, lipsa notelor particulare fiind adeseori resimtita. In cazul placarii cu piatra naturala (de ex.: Nero Marquina), este clar ca bucataria va fi bine indiviudalizata, se va remarca usor prin aerul stilat, prin tonalitatile bine definite ale nervurilor, pe de o parte, iar pe de alta parte prin luciul specific marmurei. Toate, impreuna, confera relaxare si echilibru spatiului amenajat, mai ales ca bucataria este astazi folosita si ca un loc pentru socializare, de primire a prietenilor, de adunare a familiei… Deci nu uitati ca de acum la PIATRAONLINE puteti gasi o noua oferta, foarte rara in domeniul nostru, care poate oferi bucatariei un aspect iesit din comun si, nu in ultimul rand, o rezistenta tipica pietrei naturale. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta prin email, telefonic sau, cel mai bine, venind sa vizitati showroomul nostru. Va asteptam!Poate va intereseaza si ”Bucatarii moderne: multe solutii si simple de amenajare cu piatra naturala”.

Cititi si ”Bucatariile mici. Cum le facem sa para mai mari?”

Idei pentru blatul de bucătărie: travertin, marmură sau granit? Gasiti aici

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.