Patru idei de proiecte do-it-yourself cu foi de ardezie flexibilă SKIN

26.10.2016
0 5 0
Rating:
Patru idei de proiecte do-it-yourself cu foi de ardezie flexibilă SKIN

Exista si modele translucide, transparente: Copper, Indian Autumn, Black Line, Golden, Multicolora. In afara acestor calitati impresionante: maleabilitate, durabilitate si aspect natural, trebuie sa notam alte cateva la fel de importante. Iar aici vorbim de faptul ca rezista la bacterii (hipoalergenica), trece cu bine testul fenomenelor inghet-dezghet, este impermeabila (absoarbe apa intr-un procent mai mic de 0.4 %), nu este sensibila la contacul cu cele mai multe tipuri acizi, alcool, grasimi, produse de curatat si nu se pateaza, daca este impermeabilizata si intretinuta corespunzator. Datorita grosimii de doar 1-2 mm, ardezia flexibila SKIN se poate fixa usor aproape pe orice suprafata.

Cabina de dus placat cu ardezie flexibila

In fotografiile de mai sus peretii dusului sunt tapetati cu foi de ardezie flexibila SKIN. In aceste conditii sunt speculate mai ales avantajele unei greutati usoare, care nu solicita peretii, si a faptului ca foile sunt aproape impermeabile de la natura, iar tratarea lor cu solutii de impermeabilizare le fac perfecte pentru locurile umede. Cat despre eleganta aparte, moderna și exotica, pe care o aduce incaperii nu mai e nevoie sa spunem prea multe… Se impun totusi mentionate doua note speciale: una - referitoare la perfecta asociere a culorii ardeziei flexbile cu inoxul instalatiilor, a doua fiind despre jocul luminilor care pune foarte bine in evidenta textura pietrei naturale. Aceasta caracteristica este si mai bine potentata cand foia este transparenta, ca in cazul fotografiei nr. 3.

(foto 3 sursa: hzcdn.com)

Peretii baii placati cu SKIN
Printr-un procedeu simplu, folosind un adeziv special, ardezia flexibilă se poate monta chiar peste faianta, dar nu inainte de a aplica un strat nivelator. Un exemplu de baie placata cu ardezie flexibila SKIN aveti in fotografia nr 4. Foarte important: datorita faptului ca este piatra naturala, aceasta necesita in mod firesc impermeabilizare, adica sigilarea porilor. Dupa o indelungata folosire si cu succes in proiectele PIATRAONLINE, recomandam impermeabilzantul LTP Mattstone.

(foto 4 sursa:flexibleslateveneer.com)

Daca vreti sa aflati mai multe despre ardezia flexibila si cum a fost descoperita cu totul intamplator de un profesor universitar, aveti toate detaliile in articolul ”Gama de ardezie flexibilă SKIN - frumusețea pietrei naturale și garanția calității germane”.

Pentru orice nelamurire sau informatie despre ardezia flexibila SKIN, ne puteti suna la telefon +4021 9907
 sau sa  ne scrieti un email la office@piatraonline.ro sau, si mai bine, ne puteti vizita in sediul nostru din Aleea Teisani, nr. 137A, Bucuresti. Va asteptam!

Review-uri si intrebari:

In acest moment nu sunt review-uri sau intrebari la acest produs.
Adauga un review sau pune o intrebare:
Ai achizitionat produsul? Vrem sa stim parerea ta, cu bune si rele! Scrie un comentariu si ajuta-i si pe alti clienti sa faca o alegere la fel de inspirata ca a ta!
Rating:
star
star
star
star
star
Nume
E-mail
Subiect
Comentariu
Toate campurile sunt obligatorii.
Prin publicarea review-ului, esti de acord cu termenii si conditiile site-ului.